B & B

Her er der mulighed for at leje sig ind på værelse eller hele huset på kærgårdsvej i Rødding by.

Læs mere her: https://www.facebook.com/bnbspoettrup

 

Hesthave

Hesthave er det perfekte sted til større arrangementer, hvad enten det drejer sig om kurser, ferier, familiefester, firmaarrangementer eller et romantisk herregårdsbryllup. “Hesthave” er en af egnens største herresæder og daterer sig helt tilbage til 1750, hvor stedet fra dengang til nu har gennemgået en modernisering og i dag fremstår som et topmoderne luksus-feriedomicil, der er smagfuldt indrettet med ejerens stilsikre sans for såvel antikviteter som moderne design.

Stedets jordtilliggende på 41.000 m2 er til dels anlagt som et fantastisk parkanlæg, hvor man kan indtage sin eftermiddagste i det lille lysthus, mens man nyder udsigten over søens blanke vand. Og er vejret til en hyggelig grillaften, kan man tilberede og nyde aftensmaden i det udendørs grillhus.

Vi har tænkt på alt lige fra herreværelse med billardstue til aktivitetsrum over et imponerende badelandskab med swimmingpool, sauna og spabad. Desuden ligger en 210 m2 stor, uopvarmet hal (betongulv) til tennis og badminton, samt et grillrum på 120 m2  i umiddelbar tilknytning til huset. Er man til golf, findes der også to store 18-hullers golfbaner i nærheden.

“Hesthave” er velegnet til handicappede.

Læs mere på hjemmesiden hesthave.dk

Camping

Limfjords camping & Vandland

Midt i den skønne jyske natur – blot et stenkast fra Limfjorden, finder du den børnevenlige campingplads “Limfjords camping & Vandland”. Hér vil du og din familie opleve nærhed, samhørighed, hygge og spændende aktiviteter for alle.

Der er mulighed for at leje mobile homes og hytter, samt mulighed for at campere med eget telt eller campingvogn. Der er også mulighed for at besøge vandlandet uden at ligge på pladsen.

Læs mere her: http://www.limfjords.dk/

board_top

Limfjords Camping & Vandland

Ålbæk Strandvej 5
DK-7860 Spøttrup

Airbnb

Ferielejlighed nær Limfjorden i Spøttrup: https://www.airbnb.dk/rooms/8708251?location=Sp%C3%B8ttrup

Oldes hytte: https://www.airbnb.dk/rooms/19344578?location=Sp%C3%B8ttrup